Talenten Analyse


Een talentenanalyse kan je op weg helpen
Waar ben je goed in en waarin ben je minder goed? Zelf zul je al wel een idee hebben. Gelukkig zijn er allerlei handige inzichtgevende tools online beschikbaar. Tools die je helpen inzicht te krijgen in je verborgen talenten en succesfactoren. Sommige zijn gratis omdat ze een hoog fungehalte hebben en weinig tijd van je vergen. Andere tools vragen iets meer van je tijd en vragen om een evenredige investering maar daar krijg je ook wat voor terug: een professionele en diepgaande analyse van je kwaliteiten, competenties, talenten, groeikansen en loopbaanmogelijkheden. Hieronder geven we drie tips.

I online Succes Indicator
Dit is een spannende en leuke gratis loopbaantest die je binnen tien minuten inzicht geeft in je persoonlijkheid via de 16 persoonlijkheidstypes van de MBTI, de vier succesfactoren en de vijf best passende functies. Volg deze link om te beginnen met invullen van de vragenlijst.

II online Banenkiezer
De Banenkiezer helpt je bij het vinden van banen die bij je passen. De vragenlijst bestaat uit 44 meerkeuze vragen die alle betrekking hebben op je persoonlijkheid. Na verzenden van je gegevens ontvang je gratis een bondig loopbaanadvies op je beeldscherm en kun je je volledige profielrapport bestellen in de webwinkel. Volg deze link om te beginnen met invullen van de vragenlijst om te ontdekken welke banen op jouw lijf geschreven zijn.

III Het rapport PPA Personal
Als je echt op een keerpunt in je leven zit, bijvoorbeeld als je voor jezelf wilt beginnen vanuit een vaste baan, dan is het rapport PPA Personal een zeer verstandige keuze. De vragenlijst bestaat uit 127 meerkeuze vragen en het rapport maar liefst uit 39 pagina's. Het is een fascinerend persoonlijk naslagwerk dat je persoonlijk potentieel toont op Macro, Meso en Micro niveau. Volg deze link voor meer informatie over de PPA en het rapport PPA Personal.

Fragment uit "Handleiding voor een beter leven".

Bestel de "Handleiding voor een beter leven" nu in de webwinkel.


Terug naar de introductie  pagina
{Terug naar overzicht alle artikelen en blogs}

Terug naar de intoductie pagina