Het online, gebruiksvriendelijke HR instrument op maat van uw organisatie om uw mensen gerichter aan te sturen

Aanvraag individuele profielrapporten

U hebt alle expertise in huis om uw mensen te begrijpen en aan te sturen maar soms is het toch handig als u beschikt over het juiste HR instrument ter ondersteuning van het intake- of het functioneringsgesprek. Het inzicht in de talenten, groeikansen en ambities van uw mensen brengt u een stap dichter bij elkaar, zeker als u beseft dat groeikansen motivatoren zijn.

Onze HR tools ondersteunen u in uw leiderschap, zodat u uw mensen steeds gerichter zult gaan aansturen met alle voordelen van dien! Niet alleen zult u de gewenste erkenning verwerven maar ook meer goede klanten of opdrachtgevers aantrekken.

In onze webwinkel vindt u een selectie van de 10 belangrijkste HR instrumenten van Personal Potential. Volg de HR Manager in onderstaande afbeelding om onze webwinkel te bezoeken.


 

 

 

 

 

 

Het licentiehouderschap

Het licentiehouderschap geeft uw organisatie de mogelijkheid om uw eigen versie van het HR instrument van uw keuze via uw website 24 uur per dag, 365,24 dagen per jaar aan te bieden aan uw kandidaten, studenten of personeelsleden voor sterk gereduceerde tarieven doordat u binnen de licentieperiode een vast aantal profielen heeft ingekocht. Het tarief van een afzonderlijk profiel zonder licentie is € 34.

Als bedrijf of opleidingsinstituut komt u in aanmerking voor een gratis demo, waarbij 3 medewerkers van uw organisatie de vragenlijst invullen en kostenloos hun competentieprofiel ontvangen gedurende een periode van maximaal één maand.

U kunt de gratis demo vrijblijvend voor uw organisatie aanvragen via dit formulier.

Uw eigen HR instrument zonder licentie of voorinvestering

Indien uw organisatie slechts sporadisch gebruik maakt van een HR instrument zoals de Talentenmeter ®, Competentie Detector ® of Banenkiezer ® (aanvraag van 1 profiel per maand of minder), dan bestaat de mogelijkheid om uw eigen light versie van het HR instrument van uw keuze te gebruiken. Uw klanten zien dan aan de website dat u de beschikking heeft over een HR instrument. Meer informatie over deze optie vindt u op:

http://www.persoonlijkheidstest.nl

 


Meer informatie over het licentiehouderschap